Gevelpaneel:
in belettering of full color uitgevoerd met uw bedrijfsnaam en/of logo al dan niet in combinatie met losse gevelletters gemonteerd op afstandhouders voor een mooi diepte effect. Naar wens ook nog te voorzien van verlichting door middel van aanstralen

Gevelletters: losse letters gemaakt van kunststof of aluminium. Niet alleen letters maar ook logo’s behoren tot deze mogelijkheden. Ook de letters van uw huisstijl. Deze letters worden met afstandhouders op de muur gemonteerd, rechtstreeks of met behulp van een op maat gemaakt frame, dat vooraf in de kleur van uw gevel gespoten wordt.
Verlichting d.m.v. aanstralen is hier een mooie optie. Ook verlichte doosletters zijn een mogelijkheid.
Lichtbakken: de door ons geleverde lichtbakken worden gemaakt van hoogwaardige speciaal ontwikkelde aluminium profielen voor een grotere stevigheid en een mooi “design”uiterlijk. Voor de dubbelzijdige lichtbak hoort daar natuurlijk een bijpassende ophanging bij van roestvast staal. Alle bakken zijn voorzien van energiezuinige verlichting al dan niet met schemerschakelaar.
Reclamezuilen: de toepassing van reclame zuilen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Er is dan ook een grote keuze in afmetingen, modellen en materialen, verlicht en onverlicht. Leverbaar in diverse RAL kleuren, wit of aluminium-finish.