Ontwerpen

Ontwerpen is een belangrijke taak. Een goed ontwerp moet duidelijk zijn, en niet teveel onnodige toeters en bellen bevatten. Het doel van het ontwerp moet goed in de gaten worden gehouden, dit om te voorkomen dat u straks met onnodig hoge kosten geconfronteerd wordt in de uitvoering van b.v. drukwerk, beletteringen enz.

Als wij uw logo c.q. huisstijl eenmaal digitaal in ons systeem hebben staan, zorgen wij ervoor dat het in principe voor elke grafische toepassing gebruikt kan worden, zoals b.v. snijwerk voor beletteringen, digitale druktechnieken, offsetdrukwerk, zeefdruk, en graveerwerk.

 

Drukwerk

Wij bieden u de mogelijk om uw complete zakelijke drukwerk door ons te laten verzorgen, zoals afspraken- en visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, idem-blokken etc.

 

Belettering - plakletters

Wij leveren ook beletteringen gebruiksklaar aan wanneer u deze zelf wilt plakken. Gewoon compleet als tekst- regel/blok met transferpapier zodat u het in één keer kunt opplakken. Ook voor uw decoratieve uitspattingen zijn er legio mogelijkheden voor een snel resultaat.

 

Folie

Hoe lang gaat onze belettering mee? Lang, héél lang, wij werken hoofdzakelijk met gegoten folie van hoge kwaliteit die niet krimpt of verkleurt. Zowel bij belettering van binnen- als buitenobjecten zal de folie jarenlang dienst doen en zijn kleur behouden.

 

Autobelettering: scooter – motor – fiets – boot

Uw autobelettering is in principe uw rijdend visitekaartje. Misschien voor velen een vreemde benaming maar wel heel logisch, het is groot, het verplaatst zich en is niet te overzien. Wist u dat adverteren vaak duurder is en zeer zeker minder gezien wordt?

Belangrijk is natuurlijk dat uw logo c.q. huisstijl op uw bedrijfswagen goed wordt aangebracht en bestand is tegen weers-invloeden. Daarom werken wij met hoogwaardige, duurzame materialen, zodat wij ook garantie kunnen geven, want op elke belettering geven wij een volledig jaar garantie op het gebruikte materiaal, en op de montage hiervan.

Wij werken ook op locatie.

 

Autostripping

voor een leuke autostripping hebben wij vele goede ideeën en voorbeelden in huis. Maar als uzelf een leuk idee hebt gaan we daar graag mee aan de slag.

 

Magneetplaten

voor wanneer u uw reclame slechts af en toe op uw auto wilt gebruiken.

 

 

Full colour

onze full colour printer biedt vele mogelijkheden.

Wij printen met de milieuvriendelijke ECO-solvent.  

Printwerk wordt afhankelijk van het gebruik al dan niet gelamineerd voor een langere levensduur.

Rechtstreeks printen van: teksten, logo’s en foto’s op diverse ondergronden zoals b.v. op:

 

Reclameborden

Deze maken wij in elk gewenst formaat, van naambordje tot gevelpaneel, van makelaarsbord tot informatiepaneel voor in de natuur, en en en…. noem maar op. Met of zonder frame van staal, aluminium of hout, op maat gemaakt.

Ook hierin zijn wij stellig van mening dat iedereen andere wensen heeft en daarom maken wij dan ook alles op wens (indien constructief verantwoord).

Buiten- en binnen bewegwijzering – naamborden - informatie borden – makelaarsborden – promotieborden - stoepborden – sportveldborden – verkeersborden - waarschuwingsborden enz.

 

Spandoeken

Een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel. Met of zonder frame, ’t kan. Doeken in Bisonyl (zeil) of ander banner materiaal voor binnen of buiten toepassing.

 

Banieren, vlaggen, beachflags

Mooi en stijlvol te gebruiken als: gevelreclame zowel haaks als parallel aan de gevel, of als eyecatcher voor uw bedrijf, winkel of etalage. Er zijn mogelijkheden te over om dit reclame artikel creatief te gebruiken. Ook in de bevestigingsmaterialen zijn er in vele mogelijkheden. Vraagt u maar.

 

Raamreclame

Ramen zijn mooie plaatsen voor reclame-uitingen, al dan niet gecombineerd met een passende decoratie.

 

Raamdecoratie

Decoraties en/of onbewerkte vlakken in Etched Glass folie voor een mooi gezandstraald effect. Gebruik van  Etched Glass folie is een manier om privacy te creëren en toch lichtinval te behouden en bovendien onderhoud vriendelijk. Deze folie kan ook voorzien worden van een print, tekst, foto, tekening of decoratie.

 

Speciale raamfolie

UV- of zon/ warmte werende folie – veiligheidsfolie, in veel verschillende uitvoeringen. Onze glasheldere warmtewererende folie houdt maar liefst 57% zonnewarmte tegen, en is daarbij glashelder. Tevens heeft deze folie een isolerende waarde waardoor uw enkelglas of gewoon dubbelglas een upgrade krijgt naar HR++, dat scheel liefst 7 tot 8 graden in de binnentemperatuur.

 

Interieur

Steeds meer wordt er in het interieur gebruik gemaakt van onze kennis en materialen zodat u in huis uw eigen persoonlijkheid kunt inbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe look voor uw keuken / meubilair of deuren door deze van een folie te voorzien. Zelfs fotobehang op kleine of grote schaal is geen probleem.

 

Gevelpaneel

In belettering of full colour uitgevoerd met uw bedrijfsnaam en/of logo al dan niet in combinatie met losse gevelletters gemonteerd op afstandshouders voor een mooi diepte effect. Naar wens ook nog te voorzien van verlichting door middel van aanstralen.

 

Gevelletters

Losse letters gemaakt van kunststof of aluminium. Niet alleen letters maar ook logo’s behoren tot deze mogelijkheden. Ook de letters van uw huisstijl. Deze letters worden met afstand-houders op de muur gemonteerd, rechtstreeks of met behulp van een op maat gemaakt frame, dat vooraf in de kleur van uw gevel gespoten wordt. Verlichting d.m.v. aanstralen is hier een mooie optie. Ook verlichte doosletters zijn een mogelijkheid.

 

Lichtbakken

De door ons geleverde lichtbakken worden gemaakt van hoogwaardige speciaal ontwikkelde aluminium profielen voor een grotere stevigheid en een mooi “design”. Voor de dubbelzijdige lichtbak hoort daar natuurlijk een bijpassende ophanging bij, al onze lichtbakken zijn aluminium gelast en voorzien van RVS bevestigingsmiddelen. Alle bakken zijn voorzien van energiezuinige verlichting al dan niet met schemerschakelaar.

 

Reclamezuilen

De toepassing van reclame zuilen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Er is dan ook een grote keuze in afmetingen, modellen en materialen, verlicht en onverlicht. Leverbaar in diverse RAL kleuren, wit of aluminium-finish. Hoe mooi is dat?